Vi minskar era kostnader!

Genom att vi tillsammans med våra medlemmar agerar som EN kund har vi möjlighet att förhandla fram otroligt förmånliga avtal med en mängd olika leverantörer av både varor och tjänster. Dessa avtal får våra medlemmar ta del av till en låg årskostnad.

Som litet eller nystartat företag så är det svårt att förhandla fram bra avtal med leverantörer då man inte har så mycket volym eller omsättning att förhandla om. Tillsammans är vi dock i en helt annan förhandlingssits.

Ju fler vi blir desto bättre avtal kan vi förhandla fram.

Kontakta oss gärna för att få veta mer om vilka fördelar vi kan ge just Ditt företag.

Tel: 031 – 38 75 669
kontakt@avtalspris.se

Avtalspris Sverige
Mölndalsvägen 95, vån 5
412 63 Göteborg

Vilka står bakom Avtalspris.se

Vi är själva drivna entreprenörer som saknat hjälpen av att kunna förhandla våra inköpspriser som storkund och ständigt har klämts mellan att sänka våra marginaler för att kunna konkurrera med större företag eller riskera att gå miste om uppdragen.

Vår vilja att hjälpa andra företag som går i våra fotspår är stor och vi hoppas på att avtalspris.se bara blir en liten del av den hjälp vi ska kunna erbjuda våra kunder i framtiden. Att Sverige till 99,9% består av företag som inte klassas som stora är ett bevis på att vi behövs för att hjälpa de företag som faktiskt bygger vårt land och en morot för oss att alltid fortsätta försöka bli lite bättre.